top of page

VR ARCADE

IT'S JUST AN ILLUSION

sparkletje.png
sparkletje.png

Ontsnap naar een nieuwe wereld vol met uitdagingen en overwin al je angsten.

Ga het gevecht aan met zombies, ontsnap uit een spookhuis of stap in een nieuwe wereld. In onze VR arcade kunt u heel veel games spelen.

 

Zet je VR-bril op, houd je shot gun goed vast en stap in een wereld vol met fantasieën. Ontdek een nieuwe wereld vol met nieuwe ervaringen door middel van een computer techniek die je een compleet nieuw werkelijkheid laat ervaren. Daarvoor maak je gebruik van onze speciale draadloze vr brillen. Beleef ervaringen die je in het echte leven niet zomaar kunt hebben. Vecht tegen zombies, versla slechte demons en laat je verrassen door andere werelden die werkelijkheid lijken

Onze VR arcade is de perfecte plek om met vrienden en/ of collega’s bij elkaar te komen. De leukste activiteit vol met illusies. Ga de uitdaging aan met je vrienden in een prachtige ruimte. Daag jezelf uit, overwin je angsten en geniet van een nieuw wereld vol met fantasieën en uitdagingen. Nadat jullie klaar zijn, kunnen jullie gezellig verder borrelen. Onder het genot van een hapje en drankje nog heerlijk nagenieten. Deel je ervaringen en bedenk alvast hoe je het de volgende keer gaat aanpakken. Ook beschikken wij over 2 Virtuix Omni’s. De Virtuix Omni is de meest uitgebreide en intensieve VR experience die de VR markt op het moment te bieden heeft.

Ren, schiet, beleef en waan jezelf in de nieuwste 4D-Motion Simulator.

Durf jij het aan!

Wat kan je verwachten?

 

  • Je kijkt als speler door één draadloos VR bril

  • Speel je in een ruimte van 3 bij 3 meter

  • Kan je kiezen uit tientallen verschillende VR games

  • Kijken je vrienden die niet aan het spelen zijn mee op een groot scherm

  • Kan je met max. 2 spelers tegelijk gamen mét en tegen elkaar

  • Ook hebben wij 2  Virtuix Omni staan

Meer informatie? Neem dan een kijkje op www.vritsjustanillusion.nl 

 

 

Een reservering kan uw maken door te e-mailen naar info@vritsjustanillusion.nl of door ons reserveringsformulier in te vullen.

sparkletje.png
VR ARCADE ITS JUST AN ILLUSION.jpg
Virtual reality arcade Rotterdam.jpg
bottom of page