top of page

Sparkels is de perfecte plek om met uw familie, vrienden of collega’s te relaxen en uit te gaan. Heerlijk ontspannen in een prachtige ruimte met cocktails, verschillende drankjes en hapjes.  Combineer uw avondje uit met een ronde rolschaatsen in de roller disco bij SKATE FEVER, bezoek onze virtual reality arcade It's just an illusion en ontdek een nieuwe wereld vol met fantasieën en nieuwe games of daag uw vrienden uit voor een ronde poolen. Maak uw weekenden bij ons onvergetelijk in een intieme en gezellige ruimte met DJ’s en medewerkers die u tot laat in de avond zullen entertainen. De toegang tot Sparkels Party-Bar is gratis. Neem voor de prijzen van de Vr arcade en SKATE FEVER een kijkje op de volgende website: www.skatefever.nl  www.vritsjustanillusion.nl 

Reserveer nu uw plekje door het onderstaand formulier in te vullen. Let op: zonder een bevestiging e-mail wordt er geen toegang verleend. Ook dient u ouder dan 18 jaar te zijn.

PRIJZEN
sparkletje.png
sparkletje.png
sparkletje.png

Wilt u met een groep komen naar onze party bar? Dat kan. Stuur ons een e-mail dan maken wij een offerte op maat voor uw gezelschap.  

RESERVEER
sparkletje.png
sparkletje.png

Bedankt voor de inzending!

bottom of page